Film Van De Week | Assassin's Creed : Een mooi kerstcadeau? - Actueel Cinema

   - 

Assasin’s Creed, ontwikkelt door Ubisoft Montreal, viert binnenkort zijn 10e verjaardag. 10 jaar boden ze ons reeds trouwe diensten aan, vol moorden, gevechten en historische avonturen. Op die manier konden ze na verloop van tijd een grote fanbasis aanleggen, die zowel actie appreciëren als referenties naar een oude wereld vol alchimie, geheimen en symboliek (met name de codes van de Assasins, die in het fort Alamut huisvesten en worden aangestuurd door Hasan-i Sabbâh). Dit is onze film van de week! 

De langspeelfilm van Justin Kurzel (Macbeth) baseert zich losjes op de franchise en herneemt ook de originele elementen: de reis in de tijd (de originele Assasins sekte, de Tempeliers, de Spaanse Inquisitie…), de genetische manipulaties en natuurlijk de sterke dosis actie! Michael Fassbender neemt de hoofdrol op zich en speelt Callum Lynch, een recent ‘geëxecuteerde’ gevangene die door een geavanceerde technologie (de Animus) in de huid kan kruipen van zijn voorvader Aguilar, een sluipmoordenaar, en dit 500 jaar terug in de tijd!


Vloeiende beelden, Spartaanse montage, boeiende acteurs (waaronder Marion Cotillard en Jeremy Irons), verbluffende speciale effecten… Kortom, een heleboel elementen die u kunnen voorzien van een dosis visueel genot. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: