The O.A. (Netflix) - Actueel Cinema

   - 

Laat u niet misleiden door de “nieuwe Stranger Things” geruchten, want dit zou u wel eens kunnen teleurstellen. The O.A. is iets helemaal anders, een soort matroesjka met laagjes: verschillende verhalen, in het heden en verleden, passen in elkaar zoals de popjes van verschillende formaten. De heldin, Prairie, blijkt dan ook nog eens Russische origines te hebben.

Meer vertellen we u niet. Eigenlijk is het quasi onmogelijk om over The O.A. te praten zonder uw plezier te verpesten. Om maar te zeggen, een serie die zijn generiek lanceert na de eerste 50 minuten, dus 20 minuten voor het einde, dat is toch wel gedurfd. De episodes zijn goed aan elkaar geolied, de intrige is heel mysterieus, alle antwoorden die we krijgen roepen alsmaar meer vragen op… verslavend! Het gaat over een bijna-doodervaring, over een maniakale kidnapper, over religie… Een verleidelijk menu met een aangenaam traag ritme. 


Alles begint met de terugkeer van Prairie, die 7 jaar geleden verdween… Ze komt terug in shocktoestand, kan opnieuw zien terwijl ze ervoor blind was, staat vol littekens en is blijkbaar op zoek naar iets onuitspreekbaars.

Dat was het dan als voorproefje, 8 afleveringen liggen gretig op u te wachten. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: