Meghan Trainor schrijft en zingt voor De Smurfen en Het Verloren Dorp - Actueel Cinema

   - 

“I’m a Lady,” is het nieuwe nummer van de multi-platina Grammy Award Winnaar in de categorie Best New Artist Meghan Trainor. Het nummer zal gebruikt worden in Sony Pictures Animation’s De Smurfen en Het Verloren Dorp. De single is geschreven en ingezongen door Meghan Trainor en geproduceerd door Martin Rene, Monsters & Strangers en Meghan Trainor.
 
Fans zullen het nummer kunnen horen in het nieuwe jaar, voorafgaand aan het filmdebuut in de Amerikaanse bioscopen op 7 april 2017.
 
Gevraagd naar haar reactie op de aankondiging, vertelt Trainor: “Ik ben dol op de Smurfen en was vereerd toen mij werd gevraagd een nummer te schrijven voor deze nieuwe film. Ik was zeer enthousiast – ik heb het helemaal in een avond geschreven!”


 
In deze volledige geanimeerde, frisse nieuwe kijk op de Smurfen, zorgt een mysterieuze kaart dat Smurfin en haar beste vrienden Brilsmurf, Klungel en Potige Smurf op een spannende tocht stuurt door het Verboden Bos gevuld met magische wezens, op zoek naar een geheimzinnig verloren dorp voordat de slechte tovenaar Gargamel het vindt. Tijdens een knotsgekke reis vol actie en gevaar, zijn de Smurfen op een koers die zal leiden naar de onthulling van het grootste geheim in Smurfengescheidenis! De film is geregisseerd door Kelly Asbury en geschreven door Stacey Harman en Pamela Ribon, gebaseerd op de geliefde personages en werken van Peyo. Geproduceerd door Jordan Kerner en Mary Ellen Bauder Andrews, is de film ingesproken door Demi Lovato als Smurfin, Rainn Wilson als Gargamel, Joe Manganiello als Potige Smurf, Jack McBraver als Klunger, Danny Pudi als Brilsmurf en Mandy Patinkin als Grote Smurf.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: