Zoontje Mila Kunis en Ashton Kutcher geboren - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Mila Kunis is woensdag bevallen van een zoon, dat bevestigt haar woordvoerder aan E! News. Voor acteurs Kunis (33) en Kutcher (38) is dit het tweede kind. De naam van het pasgeboren telg is nog niet bekend gemaakt. 

Kunis en Kutcher ontmoetten elkaar op de set van "That 70s show", een serie die tussen 1998 en 2006 te zien was en waarin zij een koppel speelden. Zes jaar later vormen de twee ook effectief een stel en in juli 2015 trouwen ze. Hun dochter, Wyatt Isabelle, zag het daglicht in oktober 2014. Volgens Kutcher weet Wyatt nog niet helemaal wat ze aan moet met de komst van een broertje. "Ze wijst naar de buik van Mila en zegt 'broertje' en dan wijst ze naar de buik van pappa en zegt ze 'bier'", aldus de acteur. Kutcher gaf ook toe best nerveus te zijn met de komtst van de kleine spruit, ondanks zijn ervaringen met het vaderschap. "Het is ongelofelijk eng", aldus de "Two and a Half Men"-acteur.

Kunis had vroeger een lange relatie met acteur Macaulay Culkin en Kutcher was op zijn beurt zes jaar getrouwd met Demi Moore. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: