Irina Shayk en Bradley Cooper verwachten eerste kindje - Actueel Cinema

   - 

Irina Shayk en de Amerikaanse acteur Bradley Cooper verwachten hun eerste kind. Dat hebben verschillende bronnen bevestigd aan het showbizzblad E!Online. 

Volgens één bron is het Russische topmodel al meer dan drie maanden zwanger en vertrouwde ze vrienden toe "heel erg uit te kijken naar de geboorte". Op een officiële verklaring van het koppel is het nog wachten, want de woordvoerder van Bradley Cooper wenste niet te reageren op het nieuws. Ook de woordvoerder van Shayk hield de lippen stijf op elkaar. Shayk was gisterenavond nog te zien op de Victoria's Secret Fashion Show in Parijs, waar ze haar debuut maakte voor het lingeriemerk.

Cooper en Shayk zijn een koppel sinds de lente van vorig jaar. In november 2015 verhuisde de acteur naar New York om bij Shayk te gaan wonen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: