Crazyhead: Twijfelachtige Misfits - Actueel Cinema

   - 

De serie is gefilmd in Bristol, doorspekt met een dik Brits accent en werd gemaakt door Howard Overman (Misfits, Merlin…)… Crazyhead is nog steeds een duidelijk voorbeeld van een compleet gestoorde serie, op het randje van trash, zoals enkel onze Engelse vrienden het kunnen produceren. Het verhaal baseert zich op het personage Amy, die in medische behandeling is omwille van visioenen. Wanneer haar dokter ziet dat ze genezen is, stopt Amy met haar pillen… Haar visionen komen terug… en hoe. Ze ziet allerlei demonen verschijnen en realiseert met de hulp van een volslagen onbekende (gespierde) tussenpersoon, Raquel, dat deze demonen echt zijn, en dat er tegen gevochten moet worden. Tot zover de basis-sfeer. 

Voor de rest: seksmopjes, af en toe in overvloed; maar wees niet ongerust, het blijft ‘deftig’. Althans, deftig voor diegenen die fan zijn van Ash vs Evil!

Crazyhead vindt niets uit. Het recycleert met geluk en veel afwijkingen (of karikaturen?) de feministische kant van “Buffy” en vormt het om naar een soort van belachelijk demonisch steekspel.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: