'The Rock' meest sexy man van het jaar - Actueel Cinema

   - 

Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock', is door People uitgeroepen tot de meest sexy man van het jaar. De 44-jarige acteur, die recent nog bekendmaakte ooit president van de Verenigde Staten te willen worden, volgt hiermee David Beckham op. De acteur is "lief, slim en gespierd", zo staat er te lezen op de nieuwe cover van het magazine. 

Johnson reageerde op het nieuws via zijn Instagramaccount. "Het is een hele eer en ik ben zeer dankbaar. Maar vergeet vooral niet dat sexy zijn niet iets is dat 'je probeert te zijn'. Het komt wanneer je je goed voelt door jezelf te zijn. Geloof me, ik ben een expert." De acteur en gestopte worstelaar gaf ook een interview aan People. Hij zocht zelf naar een verklaring waarom hij dit jaar verkozen werd. "Ik denk door mijn gevoel voor humor en doordat ik niet probeer om sexy te zijn." De verkiezing van meest sexy man ter wereld wordt jaarlijks door People Magazine gehouden.

De winnaars van de afgelopen vijf jaar zijn: David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012) en Bradley Cooper (2011). (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: