Robert De Niro noemt Donald Trump "krankzinnig" op Hollywood Film Awards - Actueel Cinema

   - 

Acteur Robert De Niro heeft zondagnacht tijdens een speech op de Hollywood Film Awards van de gelegenheid gebruik gemaakt om het publiek te overtuigen voor Clinton te stemmen. Hij noemde Donald Trump, presidentskandidaat voor de Repulikeinen, "krankzinnig".

 Dat Robert De Niro geen fan is van Donald Trump, maakte hij een tijdje terug duidelijk met een filmpje dat weinig aan de verbeelding overliet. Daarin noemde de vastgoedmagnaat "een oplichter, een hond en een varken". Onlangs weigerde De Niro ook met Arnold Schwarzenegger op de foto te gaan, omdat hij "niks te maken wil hebben met Trump-aanhangers". "We zijn hier om de Hollywoodfilms te vieren en niemand geeft een beter feestje dan Carlos de Abreu en zijn Hollywood Film Awards", zei de 73-jarige acteur. "Maar de schaduw van de politiek hangt des te meer over ons hoofd en het is moeilijk om nog aan iets anders te denken. We hebben de opportuniteit om dinsdag niet in een tragedie te laten eindigen, dus stem alstublieft voor Hillary Clinton." De Hollywoodster haalde nog eens uit naar Trump en vergeleek hem met de "volledig gestoorde" Generaal Jack D. Ripper uit Stanley Kubricks "Dr. Strangelove", een personage dat de wereld in een "nuclear Armageddon" duwde.

De Niro kreeg de Hollywood Comedy Awards voor zijn rol in "The Comedian". Andere bekende laureaten waren onder andere Justin Timberlake, Eddie Murphy, Tom Hanks, Hugh Grant, Nathalie Portman, Nicole Kidman, Mel Gibson en Leonardo DiCaprio. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: