Amerikaanse actrice Meghan Markle officiële vriendin van prins Harry - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Meghan Markle is officieel de nieuwe vriendin van prins Harry, de nummer vijf in de Britse troonopvolging. Het paleis in Londen bevestigde het nieuws vandaag. Kensington Palace veroordeelde tegelijkertijd de berichten in de kranten en op de sociale media, waarin de Afro-Amerikaanse afkomst van de 35-jarige actrice het mikpunt van "laster en intimidatie" is geworden.

 Er zijn grenzen overschreden. Prins Harry (32) maakt zich zorgen over de veiligheid van zijn vriendin, klinkt het. In de ongewoon scherpe stellingname is ook van "seksisme en racisme" tegenover de Amerikaanse in sprake. Er worden echter geen media met naam genoemd. De verklaring van het paleis is de eerste officiële bevestiging van de relatie tussen prins Harry en Markle. Eerder verschenen er enkel speculaties in de Britse media. Prins Harry werd ooit beschouwd als het "enfant terrible" van het Britse koningshuis. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: