Bryan Cranston emigreert als Donald Trump president wordt - Actueel Cinema

   - 

Als de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint op 8 november, zal acteur Bryan Cranston emigreren naar Canada. Dat heeft de 60-jarige acteur onlangs verklaard in de podcast "Bestseller Experiment", meldt USA Today. 

"Ik zou zeker verhuizen naar Canada", vertelde hij aan gastheren Mark Stay en Mark Desvaux. "Het lijkt me zo onwerkelijk dat Trump president zou kunnen zijn. Ik hoop in Godsnaam dat dit niet zal gebeuren." Hoewel de acteur beroemd is geworden dankzij de rol van de machiavellistische drugsdealer Walter White in "Breaking Bad", ziet hij zichzelf niet snel in de huid van Donald Trump kruipen als hem dat gevraagd zou worden. "Het lijkt me erg moeilijk gestalte te geven aan de rol van Donald Trump. Het zou zeker een grote uitdaging zijn", klinkt het bij de acteur. Cranston is niet de eerste beroemdheid die de Verenigde Staten wil verlaten als Donald Trump president van het land wordt.

Eerder hebben Lena Dunham en muzikant Neil Young beloofd om te emigreren bij een overwinning van het Trump-kamp. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: