3 films die je kan zien in de bioscoop tijdens het Halloween weekend - Actueel Cinema

   - 

Volgende maandag is het Halloween. Voor diegenen die nog niets gepland hebben en op zoek zijn naar een bibber-en-beef-momentje hebben we 3 horrorfilms in de aanbieding.

 

Don’t Breathe - This house looked like an easy target. Until they found what was inside.

Money hoort over een blinde veteraan die alleen woont en weleens een grote som geld zou kunnen bezitten. Alex is niet blij met de klus maar Rocky staat te popelen om snel geld te verdienen. Als ze vervolgens bij het enige bewoonde huis van het blok staan en de rottweiler van de eigenaar hebben weten te kalmeren, slagen ze erin om binnen te komen. Al snel wordt duidelijk dat de eigenaar dan wel blind mag zijn maar verre van hulpeloos is.

Bekijk hier alle vertoningen (provincies Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Waals Brabant & West-Vlaanderen).

 

Blair Witch - There's something evil hiding in the woods.

James trekt met een groep vrienden naar naar de bossen van Black Hill in Maryland om er de mysterieuze verdwijning van zijn zus te onderzoeken. Velen geloven dat haar verdwijning verband houdt met de legende van de Blair Witch. De groep begint hoopvol aan de zoektocht, zeker wanneer twee jongeren uit de buurt aanbieden om hen door de duistere bossen te loodsen. Maar wanneer de avond valt, voelt de groep een dreigende aanwezigheid. Langzaamaan beseffen ze dat de legende maar al te echt is en veel angstaanjagender dan ze ooit hadden kunnen denken...

Bekijk hier alle vertoningen (provincies Antwerpen, Henegouwen & Limburg).

 

Lights Out - You were right to be afraid of the dark.

Rebecca dacht dat ze haar jeugdangsten achter zich zou laten wanneer ze op zichzelf zou gaan wonen. In haar jeugd was ze nooit echt zeker van wat wel en wat niet werkelijkheid was wanneer het licht uitging. Haar broertje ervaart inmiddels dezelfde onverklaarbare en angstaanjagende gebeurtenissen die zij ooit meegemaakt heeft. Een angstaanjagende entiteit die een mysterieuze link heeft met hun moeder, Sophie, is opnieuw aanwezig. Naarmate Rebecca dichter bij het ontrafelen van de waarheid komt, zijn ze allebei hun leven niet meer zeker wanneer de lichten uitgaan..

Bekijk hier alle vertoningen (provincies Antwerpen en Henegouwen).

 

Er zijn ook talloze Halloweennights gepland in verschillende bioscopen op maandag 31 oktober Misschien wel waard om eens te gaan checken:

Kinepolis Antwerpen om 19:45

Kinepolis Brussel om 19:45

Cinema Caméo om 22:30

Kinepolis Hasselt om 19:45

Kinepolis Luik om 19:45

Palace Luik om 19:45

Le Foyer om 21:30

Cameo (Tamines) om 22:30

Kinepolis gent om 19:45

Kinepolis Leuven om 19:45

Kinepolis Imagibraine om 19:45

Kinepolis Brugge, Kortrijk en Oostende om 19:45

enz.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: