Rings : Angst in een vicieuze cirkel - Making of Cinema

   - 

Waar situeert deze nieuwe aflevering zich, het sober getitelde Rings? Hoewel het eerst aangekondigd werd als prequel, is Rings in feite het vervolg op de remake The Ring. Deze werd geregisseerd door Gore Verbinski (Lone Ranger) en kwam uit in 2002 met het mooie snoetje van Naomi Watts op de posters.

Ok, het is begrijpelijk dat het wat verwarrend. Hideo Nakata heeft namelijk zelf een vervolg gebrouwd op zijn eigen werk, wat niet als basis voor Rings is gebruikt. Als u niet meer kan volgen, we raden u aan om eerst een glas wijn te drinken en dan het vervolg te lezen. Ok bent u er nog?


Dus, de feiten, zuiver en eenvoudig: Spaanse regisseur F. javier Gutiérrez neemt de taak op zich en wordt vergezeld door een jonge en waarschijnlijk minder dure cast: Matilde Anna Ingrid Lutz (L’estate addosso), Alex Roe (La 5ieme vague) en iets bekender, Vincent d’Onofrio (The Magnificent Seven).


Kortom, Rings lijkt op de oppervlakte te dobberen en zal geen risico’s nemen, zelfs al intrigeert de "neo-gothic-core" trailer ons bij momenten. 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Rings

Rings

Horror, Drama  Regie: F. Javier Gutiérrez Met: Matilda Anna Ingrid Lutz, Aimee Teegarden,... Deze prequel gaat over het ontstaan van Samara en haar afschuwelijke schrikbewind en vindt plaats voor de creatie van de anonieme videoband die de hoofdpersonen uit de eerste twee delen van deze trilogie terroriseerde. We volgen Holt, een jongeman die steeds afstandelijker wordt binnen zijn relatie... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: