Mensbaksels opgelet! Krijg op woensdag 14 september 2016 je tweede ticket voor De GVR gratis. - Actueel Cinema

   - 

Vandaag, op 13 september 2016, zou Roald Dahl 100 jaar geworden zijn en dat moet reusachtig gevierd worden. Op woensdag 14 september 2016 krijg je daarom je tweede ticket van De GVR gratis op vertoon van jouw favoriete boek van Roald Dahl aan de kassa van de bioscoop.

In de film De GVR (De Grote Vriendelijke Reus) ontmoeten we Sofie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus genaamd. Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die de GVR pesten.

De verfilming van het wereldberoemde jeugdboek van Roald Dahl is in handen van niemand minder dan Steven Spielberg, waarvoor hij terug samenwerkt met E.T. scenariste Melissa Mathison. De GVR is nu te bewonderen in de Belgische bioscopen.

De film kon reeds 170.000 Belgische bezoekers betoveren.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The BFG

De GVR

Familie, Fantasy  Regie: Steven Spielberg Met: Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement In de film The BFG (De GVR) ontmoeten we Sophie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus genaamd. Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die de GVR pesten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: