Jaco Van Dormael onthult ster in Oostende - Actueel Cinema

   - 

Regisseur Jaco Van Dormael heeft zijn eigen ster op de Oostendse Walk of Fame mogen onthullen, in het kader van het Filmfestival Oostende. Daarmee onderstreept FFO16 de goede samenwerking met het Festival Internationale du Film Francophone (FIFF) van Namen. 

Zoals de cast van Nic Balthazar vrijdag, en Chris Lomme en Jo De Meyere zaterdag, mocht de Waalse cineast Jaco Van Dormael maandag het zand van zijn eigen ster op de Oostendse Walk of Fame, op de Albert I-promenade wegvegen.

De regisseur van "Toto le héros", "Le huitième jour" en "Mr. Nobody" woont er een vertoning bij van zijn meest recente prent "Le tout nouveau testament". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

Le Huitième Jour

Le Huitième Jour

 De drukke zakenman Harry, met een bolstaande agenda vol locaties waarop waar hij lezingen moet geven over hoe je uitstraling je zakelijke successen kan bepalen, komt Georges tegen, een levenslustige man die lijdt aan het Down-syndroom. Geen moment was slechter geweest voor de in relatieproblemen... Verder lezen... Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: