Dimitri Vegas ambieert Hollywood-carrière - Actueel Cinema

   - 

Dimitri Vegas, bekend van het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, volgt al ruim een jaar acteerlessen en probeert een Amerikaans-Engels accent onder de knie te krijgen. Hij wil zijn kans wagen als acteur in de Verenigde Staten, meldt Het Nieuwsblad vandaag. 

Dimitri Vegas heeft zich samen met zijn broer aangesloten bij het talentenagentschap Creative Artists Agency, dat onder meer grote sterren als Steven Spielberg, Tom Cruise, Brad Pitt en George Clooney vertegenwoordigt.

De dj heeft een project op het oog waar hij een boef speelt in een juwelenroof. Voor de hoofdrollen wordt er onderhandeld met kleppers als Nicolas Cage, Jean-Claude Van Damme en Dolph Lundgren, luidt het nog.

Het gaat het dj-duo in elk geval voor de wind met hun muzikale carrière. Vorig jaar werden ze door het prestigieuze DJ Mag verkozen tot beste dj's ter wereld. Eén van hun grootste successen is de zomerhit "Higher Place" featuring Ne-Yo, dat op de eerste plaats in de "US Billboard's Dance Club Songs"-hitparade stond. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: