Anne Hathaway speelt hoofdrol in verfilming Live Fast, Die Hot - Actueel Cinema

   - 

Actrice Anna Hathaway heeft de hoofdrol te pakken in de verfilming van Live Fast Die Hot. Dat boek werd geschreven door Jenny Mollen, de vrouw van American Pie-acteur Jason Biggs. Warner Bros heeft de rechten voor de boekverfilming bemachtigd, zo schrijft Nu.nl onder aanhaling van Deadline. 

Mollen beschrijft in het boek hoe haar excentrieke en impulsieve leven veranderde toen ze voor het eerst moeder werd. De schrijfster is als uitvoerend producent betrokken bij de boekverfilming. Veel grote Hollywoodsterren maken deel uit van de cast van Live Fast Die Hot, zoals Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna en Helena Bonham Carter. De 33-jarige Hathaway, die in maart moeder werd, gaat eerst nog aan de slag met Ocean's Eight, de spin-off van de blockbuster Ocean's Eleven uit 2001. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: