Deze 15 Nieuwkomers op Netflix moet je zien nu de zomermaanden voorbij zijn - Actueel Cinema

   - 

It's Netflix time! Eerder kozen we voor jou nog de beste romantische films uit voor een ideaal avondje Netflix. Wel, Cinenews kiest voor jou nu ook elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier, want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Pen gerust nog suggesties of opmerkingen neer in de comments section hieronder!

Toen we dachten dat de zomer er niet meer door ging komen, bracht midden juli ons toch nog de langverwachte hete zomerdagen. Gelukkig heeft augustus dit overgenomen en kregen we al een kleine hittegolf te verduren. Laten we hopen dat september hetzelfde in petto heeft. Met dit weer zouden we bijna vergeten dat er heel wat nieuws op Netflix is verschenen! Vandaar lijsten we voor u de 15 beste nieuwkomers op. Kom even bij van de drukte en bekijk op het gemak een filmpje.

Nymphomaniac

Joe (Charlotte Gainsbourg) is een zelfverklaarde nymfomane en vertelt Seligman (Stellan Skarsgård), een oude, charmante vrijgezel het verhaal van haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar. Zowel deel 1 als deel 2 van dit Lars Von Trier verhaal zijn beschikbaar.

Finding Nemo

De animatiefilm die dit jaar een vervolgverhaal kreeg, deze keer gefocust op Nemo's vriendinnetje Dory. Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Ze gaat op zoek en de rest gaat mee! 

The Virgin Suicides

Zoals Kirsten Dunst het zei op Instagram, er is maar één echte Suicide Squad! Deze indiefilm van Sofia Coppola is gebaseerd op het gelijknamend boek van Jeffrey Eugenides en gaat over een collectieve zelfmoord van vijf bloedmooie zusjes.

American History X

Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, de skinhead Derek. Aangrijpende dramafilm over neonaz's, met een geweldige vertolking van Edward Norton (Derek). 

Jagten

Thomas Vinterberg heeft al heel wat kwalitatieve langspelers op zijn palmares staan. In Jagten speelt de Zweedse topacteur Mads Mikkelsen een kleuterleraar die onterecht wordt beschuldigd van kindermisbruik. 

Before Midnight        

Het laatste deel van de romantische Linklater trilogie. Céline en Jesse treffen we deze keer aan in Griekenland, getrouwd én ouders van twee dochters. Filosofische discussies over de liefde alom.

Fear and Loathing in Las Vegas        

Ooit al eens posters gespot van een überjonge Johnny Depp met een vissershoedje en gigantische geeldoorschijnende zonnebril op? Deze klassieker is nu te zien op Netflix! Johnny Depp en Benicio Del Toro nemen je mee op een zotte drugsroadtrip in Las Vegas, op zoek naar de American Dream. 

Star Wars

Mini heartattack toen we dit zagen. Bingewatch ze nog maar eens allemaal opnieuw. En opnieuw. En opnieuw.

12 Years a Slave        

Indrukwekkend, adembenemend, hartverscheurend, aangrijpend.. Dit zijn maar enkele woorden van de reviews die onze Cinenewsgebruikers neerpenden over deze film. Dit verhaal van Steve McQueen gaat over Solomon die in de slavernij terechtkomt. 

The Big Short 

Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt.. Allemaal grote namen die meedoen in deze dramatische komedie over de wereldwijde economische crisis. 

Zero Dark Thirty        

'Zero Dark Thirty' vertelt het verhaal van de Amerikaanse zoektocht en uiteindelijk doding van Al Qaida's terroristenleider Osama Bin Laden door het Navy Seal Team Six. Met een mooie prestatie van Jessica Chastain. 

Stranger Things

De nieuwe hypeserie van tegenwoordig: Stranger Things. Een spannend mysterieus horror/sci-fi verhaal en een soundtrack waarvan iedereen zijn vingers bij aflikt.

Narcos

Hoera, seizoen twee is er eindelijk! Pablo Escobar is terug! Hoe zou hij aan zijn einde komen?

Mud

De veertienjarige jongens Ellis en Neck leren op een eiland in de Mississippi rivier een man kennen die zich Mud (Matthew McConaughey) noemt. Maar valt Mud wel degelijk te vertrouwen? En wie is die mysterieuze jonge vrouw die plots opduikt in het stadje?

Red

Een actiekomedie met een cast van jewelste! Frank Moses (Bruce Willis) was ooit een keiharde geheime CIA-agent, maar die jaren liggen achter hem. Hij verzamelt zijn ex-collega's (Morgan Freeman, John Malkovich en Helen Mirren) om zijn jonge tegenstanders te laten zien dat ze zich niet zomaar laten uitschakelen.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: