Miss Peregrine's home for peculiar children : Tim Burton, zachtheid en magie. - First rushes Cinema

 

Uiteraard zijn we grote fans van de heer Burton, één van de meest persoonlijke en getypeerde regisseurs uit de zo stereotype Hollywoodfabriek, en dat sinds de jaren ’80.

Van Pee-Wee’s Big Adventure tot Batman, Edward Scissorhands en Mars Attacks ! of nog Big Fish, Sweeney Todd en Alice in Wonderland… hij creëert telkens – ondanks die paar herhalingen of missers – een perfect gothische en expressionistische wereld, bedacht door zijn innerlijk kind. Fan van sprookjes, B-films (hij steekt niet weg dat hij opkijkt naar Ed Wood), vreemde romantiek, Burton vermengt dit alles in zijn zo herkenbare stijl.

Eva Green (Penny Dreadful) zal de rol van Miss Peregrine op zich nemen in deze nieuwste creatie, die ons nu al doet likkebaarden. Laten we nu gewoon hopen dat Tim Burton de weg niet kwijtraakt !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: