Matthew McConaughey ambieert carrière als reclamefilmregisseur - Actueel Cinema

   - 

De Oscar-winnende acteur Matthew McConaughey heeft een overeenkomst gesloten met een Amerikaanse whiskeyproducent om een aantal reclamefilms te regisseren. "Ik wil meer zijn dan het gezicht van een reclamecampagne", vertelt de 46-jarige acteur aan New York Times. 

Whiskeybedrijf Wild Turkey maakte gisteren bekend dat McConaughey werd benoemd tot creatieve directeur voor meerdere jaren. De onderneming zal de reclamecampagne in september voorstellen, luidt het nog. De campagne omvat een digitaal en een televisieluik, met verschillende reclamespotjes. Voor McConaughey is de reclamebusiness geen onbekend terrein. Hij figureerde als student in Austin (Texas) in verschillende reclamefilms en verscheen later in een campagne van het Amerikaanse automerk Lincoln.

De Amerikaanse acteur won twee jaar geleden een Oscar en een Golden Globe voor zijn rol van Ron Woodroof in de dramafilm "Dallas Buyers Club". Hij brak door met zijn rol als advocaat Jake Brigance in de misdaadfilm "A Time to Kill" uit 1996. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: