Zachary Quinto : terug op aarde ! - Actueel Cinema

   - 

De carrière van Zachary Quinto begint in 2000 met een kleine rol in de serie The Others… daarna volgen verschillende kleine rollen elkaar op, onder andere in C.S.I., Lizzie McGuire, Six Feet Under, 24 en natuurlijk ook Heroes waarin hij de grote slechterik Sylar vertolkt, of nog American Horror Story (gedurende 3 seizoenen).

Er was dus niet enkel Star Trek (we wachten vol spanning op Beyond !)…

Groot nieuws : Zachary Quinto zou binnenkort terug in dienst treden van de series met Biopunk, een herwerking van de roman Biopunk : DIY Scientists Hack the Software of Life (even terug op adem komen !).

De context ?

Een « oorlog » gevoerd door een groepje wetenschappers (bio hackers) in volle guerilla, die « DNA willen democratiseren », net zoals het internet informatie heeft gedemocratiseerd. Quinto zou de leider van deze activisten moeten vertolken.

Na een passage doorheen de science-fiction wereld wordt de acteur nu ondergedompeld in een fictie gebaseerd op de wetenschap… maar dit alles blijft nog hypothetisch, gezien het idee nog verkocht dient te worden aan een netwerk en moeilijke kaap van de pilot ook nog gehaald moet worden.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: