The Warriors : cultfilm wordt reeks - Actueel Cinema

   - 

Het is nog niet helemaal duidelijk of het hier nu zal gaan om een televisiefilm of een serie, maar één ding is zeker : The Warriors, cultfilm uit de jaren zeventig, zal terug actueel worden gemaakt voor het kleine scherm.

Uitstekend nieuws, althans als dit nieuwe product het originele kan evenaren ! The Warriors toont ons het verhaal van een bende die in de val gelokt wordt (valselijk beschuldigd van een moord) door rivalen. Daarop moet de groep het zien op te nemen tegen allerlei slechterikken uit de buurt, en dat alleen maar om terug thuis te geraken. Versta daaronder : grote vechtpartijen en moorden.

Eenvoudig en efficiënt, dit scenario gebaseerd op een novelle van auteur Sol Yurick heeft regisseur Walter Hill geïnspireerd voor een waar cult meesterwerk.

Het zijn de broers Russo, scenarist en regisseur van – onder andere – Captain America : Civil War, die de zware productietaak op zich zullen nemen. Goed nieuws dus ! Voor het ogenblik zijn er nog een regisseurs of acteurs bekend (we houden u op de hoogte van zodra we meer weten), maar we moeten toegeven dat dit nieuws ons al meer kan begeesteren dan de remake van Westworld.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: