5 films in de bioscoop tot redding van de voetbalhaters - Actueel Cinema

   - 

Maandag 13 juni spelen de Rode Duivels hun eerste match. Natuurlijk gaat iedereen die je kent naar een live vertoning kijken op één van de grote schermen in de buurt. Jij niet. Voetbal - je spreekt het woord alleen al uit met rollende ogen en een gefronst voorhoofd. Nee, jij vermijdt voetbal en alles wat er mee te maken heeft. Het kan je eigenlijk niet veel schelen en je wilt er ab-so-luut je tijd niet aan verspillen.
Dus wat zijn de plannen voor maandag? Graag geven we jou enkele cinematips, want de kans is groot dat je de zaal voor jou alleen hebt! En zelfs al zijn er mensen aanwezig, dan weet je toch tenminste dat ze medevoetbalhaters zijn. Lach maar al in het vuistje en plof lekker knus neer in de cinemazetel, want de weersvoorspellingen voor komende maandag zien er ook niet al te best uit…


Ik ben voetbalhater en… komedieliefhebber

Ga dan naar The Nice Guys

Een heerlijk komische film met een droge Russel Crowe en een talentvolle Ryan Gosling. Ze vertolken twee detectives in de jaren ’70 die een verdwijning proberen op te lossen. Origineel, verfijnd, verrassend en vermakelijk.

Kinepolis Gent > 20:00

>>> andere vertoningen

Ik ben voetbalhater en… horrorfan

Ga dan naar The Conjuring 2!

Bibber en beef met de tweede film van deze horrorsensatie. De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine staan een Engelse familie bij met een bezeten dochtertje. Een gloednieuwe prent met een optimaal horrorsfeertje. 

UGC Toison d’Or Brussel > 20:30

>>> andere vertoningen

Ik ben voetbalhater en… dramaqueen

Ga dan naar L’économie du couple

Een koppel beslist na 15 jaar samen te zijn om te scheiden. Door omstandigheden moeten ze toch blijven samenwonen met hun twee kinderen. Deze film is heel warm onthaald geweest in Cannes in de Quinzaine des Réalisateurs.

Cartoon’s Antwerpen > 19:45

>>> andere vertoningen

Ik ben voetbalhater en… thrillerenthousiasteling

Ga dan naar Elle!

Cannes-topper van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven met Isabelle Huppert in de hoofdrol. Ze speelt een carrièrevrouw die op zoek gaat naar haar eigen verkrachter. Een film boordevol spanning, zwarte humor, en met een bijzonder thema. 

Imagix Mons > 20:00

>>> andere vertoningen

Ik ben voetbalhater en… avonturier

Ga dan naar X-Men: Apocalypse!

James McAvoy en Jennifer Lawrence kruipen terug in de huid van de jongere X-Men. Deze keer moeten ze het opnemen tegen Apocalypse, de eerste mutant ter wereld. Goed voor een avondje vol met spektakel, avontuur en vermaak. 

Kinepolis Kortrijk > 20:45

>>> andere vertoningen

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: