Carry Goossens neemt afscheid van rol als Oscar - Actueel Cinema

   - 

Televisieacteur Carry Goossens zal nog één keer als Oscar te zien zijn in de derde "Kampioenen"-film. "En dan is 't definitief gedaan", zegt hij vandaag in het weekblad Dag Allemaal.

 Volgens Goossens is regisseur Jan Verheyen op de hoogte van zijn vertrekplannen. "Hij weet dat. Zijn scenaristen zullen ervoor zorgen dat Oscar weer verdwijnt", aldus de acteur, die na deze film definitief afscheid neemt van zijn rol als Oscar. "Het is mooi geweest, en ik wil vooruit als acteur. De komende maanden ga ik vooral theater doen. Daarnaast is er nog een tournee met mijn tweede countryshow, en twee seizoenen van de tv-series 'T.' en 'De Zonen Van Van As' op de planning." In hetzelfde interview onthult Goossens dat hij in zijn volgende hoofdrol van de theaterkomedie "A Bomma" een grootmoeder zal spelen. "Ik had me nochtans voorgenomen nooit een vrouw te spelen, maar deze rol is zo absurd... Dat kan ik niet laten liggen", verklaart hij zijn beslissing in Dag Allemaal.

De komedie "A Bomma" is vanaf vrijdag 18 november te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website van het theater. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: