Mike Tyson speelt mee in vechtfilm - Actueel Cinema

   - 

Mike Tyson speelt mee in de vechtfilm Kickboxer: Retaliation. De 49-jarige voormalige bokskampioen heeft al wat acteerervaring. Maar nu zal hij dus ook meespelen in de vervolgfilm van Kickboxer: Vengeance. Hij speelt een gedetineerde, zo schrijft Variety.

 De Kickboxer-films gaan over een gevangenis waarin de gevangenen worden gedwongen tegen mekaar te vechten. De film zal geregisseerd worden door Dimitri Logothetis, die erg blij is met de rol van Tyson. "Ik ken geen woorden die uitdrukken hoe enthousiast ik ben. Dit genre is volledig mijn passie en deze cast is fenomenaal. Verwacht spectaculaire actie van echte vechters, non-stop."

De opnames aan Kickboxer: Retaliation zijn al begonnen in het Amerikaanse Californië en Nevada. Binnenkort worden ook in Thailand enkele scenes opgenomen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: