Bastille Day, Ratchet & Clank, My Skinny Sister... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

De Britse acteur Idris Elba wordt hier en daar genoemd als kandidaat om de nieuwe James Bond te worden. In de actiethriller Bastille Day toont hij waarom. Hij speelt een voormalige CIA-agent die samen met een jonge oplichter een terroristische dreiging moet ontmijnen in Parijs.



De avonturen van Ratchet & Clank kon je al op PlayStation 2 beleven, maar nu zijn de katachtige held en zijn trouwe robot ook op het bioscoopscherm gesprongen. In hun eerste film zien we hoe ze elkaar ontmoeten en het opnemen tegen de boosaardige Drek.



De 12-jarige Stella droomt ervan om even mooi en elegant te zijn als haar oudere zus Katja. Maar dan ontdekt ze dat Katja een donker geheim herbergt. My Skinny Sister is een meeslepend verhaal dat nooit een kijvend vingertje opsteekt.



Diane is in de wolken als ze telefoon krijgt van Alexandre (rol van Jean Dujardin), een charmante man die haar gsm gevonden heeft. Ze maken een afspraakje waar Diane zeer naar uitkijkt. Maar dan blijkt dat Alexandre een kop kleiner is dan zij. De Franse romantische komedie Un homme à la hauteur heeft zijn titel niet gestolen.


 

 

 Meningen

 Meer info over de films

Free to Run

Free to Run

 Regie: Pierre MorathVan de straten van New York tot de paden van de Zwitserse Alpen, van São Paulo tot Parijs, Peking of Sydney, mannen en vrouwen, kampioenen en anoniemelingen... we zijn elk jaar met miljoenen die hardlopen. Nog geen vijftig jaar geleden was dat nochtans voorbehouden voor mannen, beperkt tot... Verder lezen... Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: