Captain America: Civil War, Mother's Day, 99 Homes... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

In de tweede Avengers-film kon je al voelen dat Captain America en Iron Man het vaak niet eens waren met elkaar. Dat gekibbel loopt in Captain America: Civil War stevig uit de hand, met alle explosieve gevolgen van dien.



Volgende week zondag vieren we Moederdag, maar je kan het feestje nu al inzetten in de bioscoop. De romantische komedie Mother’s Day heeft het over een hoop mooi volk (onder meer Julia Roberts, Jennifer Aniston en Kate Hudson) met een problematische moederband.



In de hippe New Yorkse praatkomedie Maggie’s Plan gaat het dan weer over een jonge vrouw (rol van Greta Gerwig) die het plan heeft opgevat om zonder partner een kind te krijgen. Alleen vindt ze geen geschikte donor.



De vastgoedcrisis is het spook dat boven het intense drama 99 Homes hangt. Andrew Garfield speelt een man die uit zijn huis wordt gezet en over de schreef gaat om zijn gezin boven water te houden.



In Japan vind je een woud dat bekend staat om zijn grote aantal zelfmoordenaars. Die Sea of Trees is ook de plaats waar een gepijnigde Matthew McConaughey naartoe reist om er een eind aan te maken. Maar dan ontmoet hij een zielsgenoot.



Trumbo is het verhaal van de getalenteerde Amerikaanse schrijver/scenarist die eind jaren 40 zwaar aangepakt werd vanwege zijn linkse sympathieën. Hoofdacteur Bryan Cranston (bekend van Breaking Bad) kreeg een Oscarnominatie voor zijn geweldige vertolking.



In het harde drama The Endless River wordt een Fransman tot wanhoop gedreven wanneer zijn gezin in Zuid-Afrika afgeslacht wordt door overvallers. Een indringende film over gerechtigheid en vergiffenis.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Ook te zien op "drame", "Scarlett Johansson", "Marvel", "Robert Downey Jr.", "Matthew McConaughey", "Action", "Biopic" en "Michael Shannon"...

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: