Ben Affleck zal Batman-film regisseren - Actueel Cinema

   - 

Ben Affleck zal in de nabije toekomst een Batman-film regisseren. Dat liet Warner Bros. zelf weten. De Amerikaanse acteur, die volgende maand debuteert als Batman in de film 'Batman v Superman: Dawn Of Justice', gaat ook de hoofdrol spelen.

 De gekende filmproducent liet bij monde van Kevin Tsujihara, de baas van de filmstudio, weten dat er tien films op basis van DC-stripboeken de komende vijf jaar gemaakt zullen worden. Dat onthulde hij op het evenement CinemaCon in Las Vegas. Bij één van die films werd de 43-jarige Affleck al gevraagd om te fungeren als regisseur. Dat werd bevestigd in een persbericht door de filmproducent.

Andere films in de planning zijn onder meer 'Suicide Squad', 'Wonder Woman', 'Aquaman', 'The Flash' en 'Justice League', waarin Ben Affleck ook als Batman te zien zal zijn. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: