Na 'Belle en het Beest' brengt Kinepolis tweede Disneyklassieker terug in beeld - Actueel Cinema

   - 

Na het succes van 'Belle en het Beest' wekt Kinepolis op zondag 17 april opnieuw een oude Disneyklassieker tot leven. Dan ziet, in de reeks van 'Disney Princess at the Movies', om 11 uur 's morgens 'Pocahontas' opnieuw het levenslicht. 

Met 'Disney Princess at the Movies' heeft Kinepolis er een succesvol en generatieoverschrijdend concept bij. In het concept worden de vier populairste prinsesklassiekers van Disney eenmalig terug op het grote scherm geprojecteerd, verspreid over één jaar. 'Belle en het Beest' mocht in februari de aftrap geven en zorgde meteen voor acht uitverkochte filmzalen. Opvallend genoeg kwamen niet alleen kinderen maar ook heel wat volwassenen de nostalgie herbeleven.

Op zondag 17 april om 11 uur is het nu de beurt aan 'Pocahontas' om na 21 jaar de magie op het grote scherm weer tot leven te roepen. In een online poll werd 'Pocahontas' door de Kinepolis-bezoekers uitgeroepen tot een van de populairste prinsesfilms van Disney. De film leverde niet alleen ruim 346 miljoen dollar op, maar mocht destijds eveneens de twee Oscars voor 'Beste Originele Muziek' en 'Beste Originele Song' op haar naam zetten. 'Pocahontas' zal zondagochtend 17 april eenmalig in het Nederlands (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Brussel) of het Frans (in Kinepolis Brussel, Luik en Imagibraine) vertoond worden. Een ticket voor 'Disney Princess at the Movies' kost 12 euro en is te verkrijgen via de website van de bioscoopgroep.

De volgende Disneyklassiekers De Kleine Zeemeermin (18 september) en Frozen (20 november) worden na de zomer vertoond. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: