Nieuwste Woody Allen opent 69ste Filmfestival van Cannes - Actueel Cinema

   - 

'Café Society', de nieuwste film van de Amerikaanse regisseur Woody Allen, zal dit jaar het 69ste Filmfestival van Cannes op gang schieten. De romantische komedie zal in een vertoning buiten competitie worden voorgesteld, zo hebben de organisatoren vandaag meegedeeld. 

De film gaat over een jongeman die in de jaren dertig voet aan grond probeert te krijgen in de filmindustrie in Hollywood. De intussen al 80 jaar oude regisseur uit New York heeft sterren als Kristen Stewart, Steve Carell en Blake Lively voor de voornaamste rollen kunnen strikken. Het is al de veertiende keer dat een film van Allen in Cannes buiten competitie wordt vertoond, zo benadrukken de organisatoren nog. Daarmee vestigt hij meteen ook een record. Het Filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 11 tot 22 mei. De voorzitter van de jury is George Miller, de regisseur van de film 'Mad Max'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Café Society

Café Society

Komedie, Romantisch  Regie: Woody Allen Met: Blake Lively, Corey Stoll, Kristen Stewart Een Joodse familie woont in de Bronx in New York in de jaren 30. Een van de familieleden besluit naar Hollywood te gaan in de hoop een baan te vinden in de filmindustrie. Wanneer hij verliefd wordt laat hij zich meeslepen in de zogenaamde café society, de levendige kunstenaarsscene.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: