Alex Agnew en William Boeva voeren Vlaamse cast Angry Birds aan - Actueel Cinema

   - 

Comedians Alex Agnew en William Boeva zijn de bekendste namen van de cast van de Vlaamse Angry Birds-film. De film komt op 11 mei in de bioscopen. 

Alex Agnew, bekend van zijn geluidsimitaties en zanger van metalband Diablo Blvd, zal de stem van 'Leonard' voor zijn rekening nemen. 'Leonard' is het gemene en gulzige varken dat aan het hoofd staat van de varkens. Onder zijn leiding stelen de varkens de eieren van de vogels. Het hulpje van 'Leonard' is 'Ross'. Deze stem wordt vertolkt door William Boeva. Boeva is bekend van zijn comedyshows, maar maakte ook al enkele opvallende tv-verschijningen. Zo was hij een vast panellid in het VIER-programma Scheire en de Schepping. Naast Agnew en Boeva zullen ook singer-songwriter Stijn Cole (eveneens bekend van Scheire en de Schepping), acteurs Sven De Ridder, Dominique Van Malder en Ivan Pecnik en actrice Tiny Bertels hun opwachting maken.

De film vertelt het verhaal van een groep vogels die niet kunnen vliegen. Ze leven op een eiland en zijn gelukkig, tot ze het bezoek krijgen van enkele mysterieuze groene varkens. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: