"Ik denk dat Daniel een punt zet achter zijn tijd als Bond" - Actueel Cinema

   - 

Het blijft onduidelijk of Daniel Craig nog zal terugkeren als James Bond. De Britse acteur zou nu per direct stoppen als geheime agent. Dat liet Mark Strong, acteur en een vriend van Craig, weten aan het magazine ShortList. 

Tot die conclusie komen we omdat Strong eens liet vallen dat hij enkel zou willen meespelen in een Bond-film als Craig de rol van 007 zou vertolken. "Weet je wat, ik zou het geweldig hebben gevonden om de bad guy te spelen in een Bond-film met Daniel Craig. Hij is een vriend en het zou geweldig zijn", zei hij eerder. Maar nu lijkt dit idee volledig van de baan te zijn, zo vermoeden we na het lezen van het interview in ShortList. "Ik denk dat hij een punt zet achter zijn tijd als Bond, dus het gaat nooit gebeuren", zo besloot Strong. Het vertrek van de 47-jarige Craig zou een stevige streep door de rekening van de makers zijn. De Britse acteur is namelijk razend populair, kijk maar naar het grote succes van de laatste film (Spectre).

De opnames voor een nieuwe Bond-film werd al met een jaar uitgesteld, zogezegd om Craig tijd te geven om aan een nieuwe serie te werken. Craig vertolkt de rol van 007 sinds 2006. Hij volgde toen Pierce Brosnan op. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: