Johnny Depp speelt Donald Trump in hilarische parodie - Actueel Cinema

   - 

Johnny Depp heeft zich van zijn grappigste kant getoond in een parodie voor de satirische site Funny Or Die. Hij speelt in 'Art Of The Deal: The Movie' de controversiële Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. De online film, die 50 minuten duurt, werd op 10 uur tijd al meer dan een half miljoen keer bekeken. 

Depp speelt in de film naast andere steracteurs als Alfred Molina, Henry Winkler, Stephen Merchant, en Christopher Lloyd. Regisseur Ron Howard verzorgt ook de commentaarstem in de nep-documentaire die werd opgenomen eind vorig jaar. "We hebben aan heel wat mensen gevraagd om het project geheim te houden", vertelt Owen Burke van Funny Or Die. "Het moest ook allemaal behoorlijk snel gaan. We dachten echt dat Trump niet lang in de race zou blijven", vervolgt hij in The New York Times. "Toen hij niet weg ging hadden we plots iets meer tijd. Maar dat betekende natuurlijk ook dat we het langer geheim moesten houden." Het acteerwerk van Depp beschrijft Owen als "absoluut knettergek, en je moet ook weten dat we dit soort filmpjes doorgaans snel opnemen. een pruik volstaat. Maar deze keer bracht Johnny Depp een ganse ploeg assistenten mee om de rol perfect te vertolken, of op zijn minst om het haar goed te doen", lacht hij nog. Bekijk de video hier (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: