Vin Diesel bevestigt negende en tiende Fast & Furious - Actueel Cinema

   - 

Acteur Vin Diesel heeft vanmorgen op Instagram de komst aangekondigd van nog drie actiefilms in de reeks The Fast and the Furious. Het was al bekend dat er een achtste deel zou komen, maar Diesel bevestigde dat er ook een negende en een tiende deel komt. 

Actrice Michelle Rodriguez had eerder al laten weten dat de opnames voor de achtste film dit jaar zouden beginnen. Het achtste deel zal de eerste film uit de serie worden zonder Paul Walker. Walker overleed tijdens de productie van het zevende deel in 2013. Felix Gary Gray, de regisseur van ondere andere Straight Outta Compton, is de regisseur van het achtste deel.

Vin Diesel meldde dat Fast & Furious 8 in de bioscopen zal draaien vanaf 14 april 2017. Het negende deel staat gepland voor 19 april 2019 en het tiende deel komt uit op 2 april 2021. De tiende film komt zo twintig jaar na het eerste deel uit. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: