Internationale expositie over Harry Potter komt op 30 juni naar Brussels Expo - Actueel Cinema

   - 

Op 30 juni 2016 gaat een tijdelijke interactieve tentoonstelling over de Harry Potter-wereld van start in Brussel. De Belgische fans kunnen de magische wereld ontdekken van debekende tovenaarsleerling in Paleis 2 van Brussels Expo. Sinds haar lancering in 2009 trok de tentoonstelling al 3,5 miljoen bezoekers in Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokyo, Parijs en Shanghai. 

Brussel wordt de vijftiende stad waar de reizende tentoonstelling passeert. De bezoekers worden ondergedompeld in de sfeer en decors van de films. Doorheen het bezoek komen ze te weten hoe de kledij, accessoires en schepsels tot stand zijn gekomen. De rondleiding start bij de sorteerhoed, waar sommige bezoekers uitgekozen worden om ingedeeld te worden in een van de Zweinsteinafdelingen.

De expositie, met een oppervlakte 1.400 vierkante meter, bevat bekende decors zoals onder andere de leerlingenkamer van Griffoendor, de klaslokalen van Toverdranken en Kruidenkunde en het Verboden Bos. Bezoekers kunnen zelf een Zwerkbalslurk gooien, een Mandragora trekken en in de enorme zetel van Hagrid de halfreus plaatsnemen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: