Is nieuwe film van Morgan Freeman de grootste flop van 2015? - Actueel Cinema

   - 

Donkere wolken voor Momentum, de nieuwe thriller van Morgan Freeman. De film doet het opmerkelijk slecht in de zalen. Het openingsweekend leverde amper 46 pond op, een slordige 60 euro. In vele Britse cinemacomplexen werd niet 1 ticket verkocht. Wordt Momentum dé flop van 2015?

Ondanks een glansrol voor voormalige Bond-girl Olga Kurylenko en acteur James Purefoy uit de serie The Following, heeft de film een rampzalig weekend achter de rug. Critici zijn vernietigend en noemen de film bespottelijk. De ticketverkoop komt niet van de grond, met een opbrengst van minder dan 100 euro, zo schrijft het blad Forbes.

Het ziet er dus naar uit dat Momentum geen potten zal breken. Vooral voor Olga, die in 2008 nog acteerde in de Bond-film Quantum of Solace, moet het indrukwekkende succes van de nieuwe bond-film Spectre hard aankomen. Die doet het al drie weken uitstekend. Als kansmaker van flop van het jaar noemt Forbes ook Mortdecai met Johnny Depp, American Ultra met Kristen Stewart en Black Hat met Chris Hemsworth. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: