Ed Sheeran te zien in nieuwe Bridget Jones-film - Actueel Cinema

   - 

Ed Sheeran heeft een leuk nieuwtje verklapt op Instagram. De Britse zanger zette namelijk een foto online waarin hij te zien is met Renée Zellweger. Hierdoor maakte hij bekend dat hij te zien zal zijn in de nieuwe Bridget Jones-film.

"Ik vond het heel leuk en jullie gaan het ook leuk vinden", aldus Sheeran op Instagram. Het wordt uitkijken naar de nieuwste film over de klunzige Bridget Jones (gespeeld door Zellweger) en Mark Darcy (Colin Firth).

Zoek niet naar Hugh Grant, want die doet deze keer niet mee. Wie er wel bij zal zijn, naast Ed Sheeran, zijn Grey's Anatomy-ster Patrick 'McDreamy' Dempsey en zelfs ex-Top Gear-presentator Jeremy Clarkson. De nieuwe film over Bridget Jones zou vanaf september 2016 in de bioscoopzalen te zien zijn. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Bridget Jones's Baby

Bridget Jones's Baby

Komedie  Regie: Peter Cattaneo Met: Renée Zellweger, Colin Firth, Gemma Jones,... Na een relatiebreuk met Mark Darcy (Firth), is Bridget Jones (Zellweger) haar "lang en gelukkig leven" niet echt verlopen volgens plan. In de veertig en alweer vrijgezel, besluit ze zich te focussen op haar job als nieuwsproducer en omringt ze zichzelf met oude en nieuwe vrienden. Eindelijk heeft... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: