De ideale wereld - verhuist van VIER naar Canvas - Actueel Cinema

   - 

Het zesde seizoen van het satirische tv-programma "De Ideale Wereld" zal vanaf 2016 op Canvas te zien zijn. Dat heeft de VRT vandaag bekendgemaakt. Het gaat om het eerste programma van productiehuis Woestijnvis voor de openbare omroep sinds 2011.

Het Woestijnvisprogramma De Ideale Wereld startte op 31 augustus 2013 op Vier, en won datzelfde jaar de Vlaamse Televisiester voor "Beste informatieprogramma". In 2014 won de satirische show met als presentator Otto-Jan Ham de HA! van Humo. Het programma won toen ook een Televisiester voor "Beste humor- en comedyprogramma" van 2014.

Enkele weken geleden raakte echter bekend dat het programma op Vier zou verdwijnen, voornamelijk wegens tegenvallende kijkcijfers. Bij Canvas vindt het programma opnieuw een thuis. Daar zal het vanaf volgend jaar elke dinsdag, woensdag en donderdag te zien zijn om tien uur 's avonds. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: