Daniel Radcliffe onthult ster op Hollywood Walk of Fame - Actueel Cinema

   - 

De Britse filmster Daniel Radcliffe, vooral bekend voor zijn rol van Harry Potter, mocht gisteren een ster op de Hollywood Walk of Fame onthullen.

"Enkele maanden geleden wandelde ik hier over de Walk of Fame. Ik was overweldigd door het aantal beroemdheden dat hier een ster had", vertelt de 26-jarige acteur. Hij krijgt de 2.565ste ster op het beroemdste voetpad van Hollywood. Radcliffe is momenteel in Los Angeles om zijn nieuwste film "Victor Frankenstein" te promoten. In de film van regisseur Paul McGuigan speelt hij de rol van Igor, een assistent van een gekke wetenschapper die radicale methodes gebruikt om doden tot leven te wekken en zo onsterfelijk wil worden. De Britse acteur is één van de weinige kindsterren die als volwassene een succesvolle carrière kon uitbouwen. Zo heeft hij onder meer rollen vertolkt in de thriller "The Woman in Black" uit 2012 en de fantasyfilm "Horns" uit 2014. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: