Jennifer Lawrence en Amy Schumer spelen zussen in nieuwe komedie - Actueel Cinema

   - 

Actrices Jennifer Lawrence en Amy Schumer gaan samen een komedie schrijven. De twee vertrokken op vakantie vorige maand en Lawrence liet ondertussen optekenen dat ze hoopt dat de twee elkaars zus zullen spelen in de film. 

"We zijn bijna klaar met schrijven", vertelt ze aan de New York Times. "Het vloeide er gewoon uit. We hebben ondertussen al 100 pagina's." De twee kunnen het blijkbaar erg goed vinden. "Amy en ik zijn voor mekaar gemaakt. We hebben een verschillende smaak. Maar het was een van de leukste ervaringen in mijn leven. We beginnen aan de telefoon, al lachend. We sturen mekaar een paar pagina's en dan is het hek van de dam." Lawrence werd vrienden met Schumer toen ze haar een email stuurde met complimenten over haar komedie Trainwreck. "Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik zou het gewoon moeten zeggen. Ik ben verliefd op jou", klonk het in die mail. "We begonnen te mailen en, tjah, het werkte heel goed, om het zacht uit te drukken" (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: