Coca-Cola Drive-In Movies lokten al meer dan 11.000 bezoekers - Actueel Cinema

   - 

De Coca-Cola Drive-In Movies van de Belgische bioscoopgroep Utopolis trekken ook deze keer weer veel volk ! Sinds de start eind juni kwamen al meer dn 11.000 filmliefhebbers naar de openluchtvertoningen in Mechelen en Turnhout.

Daarmee doen de Drive-In Movies het nog beter dan dezelfde periode vorig jaar. Utopolis ziet een stijging van 15% ten opzichte van juli 2014. Topfavoriet bleek Minions. De rest van de top vijf wordt aangevuld door Magic Mike, Jurassic World, Pixels en Ant-Man.

Het is ondertussen duidelijk dat de Drive-In Movies een vaste plek hebben veroverd in menige zomeragenda. Het iso ok meer dan gewoon een film, het is een belevenis. Goed weer en een onvergetelijke ervaring dragen bij tot het succes van de Drive-in Movies, maar daarnaast is het ook een sterke filmzomer. “Met Minions en Magic Mike hadden we in de eerste helft van de Coca-Cola Drive-In Movies al enkele publiekstrekkers, maar ook in augustus staan er nog heel wat blockbusters op het programma. Augustus is traditioneel ook de sterkste maand”, zo zegt Piessens.

(Bron : Utopolis)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: