Opnames derde Bridget Jones-film gestart - Actueel Cinema

   - 

De opnames van de derde Bridget Jones-film zijn begonnen. Dat schrijft de Britse krant The Sun. De film heeft als voorlopige titel Bridget Jones's Baby. 

Al sinds 2011 wordt er gewerkt aan een opvolger voor de twee eerdere films uit 2001 en 2004, maar door problemen met het script liep dat project heel wat vertraging op. Maar vorige maand zouden de opnames begonnen zijn. Dat gebeurde tijdens een concert van Ed Sheeran in Dublin, waar de body double van hoofdrolspeelster Renée Zellweger gezien werd op de schouders van een mysterieuze man. "Het filmen van Renée op een druk bijgewoond optreden hield geen risico in. Maar ze wisten dat het geen geheim meer zou zijn, wanneer mensen Renée zouden zien. Daarom gingen de body double en de cameraman zo snel mogelijk het publiek in en uit. Het zijn de eerste opnames, geen enkele van de grote acteurs stond al op de set", zo vertelt een bron aan de krant. De film heeft als voorlopige titel Bridget Jones's Baby. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: