Robert Downey Jr. alweer best betaalde acteur - Actueel Cinema

   - 

Voor het derde jaar op rij staat acteur Robert Downey Jr. op nummer een op de lijst van best betaalde acteurs. Die lijst werd gisteren gepubliceerd door zakentijdschrift Forbes. Vorig jaar verdiende Downey Jr ruim 73.5 miljoen euro met zijn rollen in Iron Man en Avengers. 

Voor het eerst zijn ook niet-Amerikaanse acteurs in de lijst opgenomen. Zo staat de Chinese actieheld Jackie Chan, die het voorbije jaar zo'n 46 miljoen euro binnenrijfde, op de tweede plaats. De top drie wordt vervolledigd door Vin Diesel, die afgelopen jaar een kleine 33 miljoen euro verdiende. Ook Bollywoodsterren Amitabh Bachchan, Salman Khan en Akshay Kumar prijken in de top 10. Forbes baseert zich voor het opstellen van de lijst op gegevens van marktonderzoeksbureau Nielsen en filmwebsites, alsook op interviews met managers, advocaten en de acteurs zelf. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: