Pixels, Every Thing Will be Fine, Love, Self/Less... Uw Cinereview. - Actueel Cinema

   - 

Pixels is niet de eerste keer dat buitenaardse wezens de aarde aanvallen, maar het is wel de eerste keer dat ze het proberen in een komedie met Adam Sandler. Bovendien vermommen ze zich in lunaparkspelletjes uit de jaren 80, zoals Pacman en Donkey Kong. Luchtige fun in 3D.



In de thriller Self/Less gaat het er een stuk ernstiger aan toe. Een rijke zakenman ruilt zijn oude lichaam voor een fris jong exemplaar met de looks van Ryan Reynolds. Die nieuwe bast komt natuurlijk wel ergens vandaan…

De liefde heeft een avontuurlijke bijsmaak in Paper Towns, de verfilming van het gelijknamige boek van John Green (jawel, die van The Fault in Our Stars). Het verhaal volgt een jongen, Q, die op zoek gaat naar zijn verdwenen buurmeisje Margo.

De liefde heeft dan weer een pittige bijsmaak in Love, de controversiële nieuwe film van Gaspar Noé. De snoeiharde brutaliteit van Irréversible is er deze keer niet bij, maar hij houdt niettemin alweer geen blad voor de mond. En geen lakens boven de vrijende lijven. Net als Pixels in 3D trouwens.

In het drama Every Thing Will Be Fine van Wim Wenders gaat het er een stuk zachtaardiger aan toe. Nochtans begint het verhaal bij diep trieste toestanden. James Franco speelt een schrijver die na een vreselijk ongeval het noorden kwijtraakt.



De Italiaanse film In grazia de Dio toont hoe een familie na het faillissement van hun bedrijf terugkeert naar de boerderij waar ze vandaan komt en daar een nieuw leven tracht op te bouwen. Of hoe de crisis niet per se alleen maar ellende voortbrengt.



De kleine prins
, het boek dat iedereen gelezen heeft, heeft eindelijk een animatiefilm gekregen. De regisseur van Kung Fu Panda breidt de fabel van Saint-Exupéry uit tot een warm familieverhaal over een jong meisje dat veel te snel groot moet worden.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: