Terminator: Genisys, The King's Garden, Lee & Cindy... Uw Cinereview! - Actueel Cinema

 

Naast Arnold Schwarzenegger valt sowieso niet te kijken, en dat geldt ook voor Terminator: Genisys. Wie de trailer gezien heeft, kent bijna het hele verhaal, maar de film doet zijn best om nog meer verrassingen uit zijn metalen exoskelet te schudden.

 


De grootste Vlaamse vedette van dit moment, Matthias Schoenaerts, zet zijn beste pruik op in The King’s Garden. In dat waar gebeurde verhaal speelt hij een beroemde architect die de opdracht krijgt om de tuinen van Versailles een frisse beurt te geven. En daarvoor krijgt hij de assistentie van Kate Winslet. Als dat maar goed komt.

 

Wie ook zijn kans krijgt om zich in een anderstalige productie te bewijzen, is Johan Helderbergh. De ster van The Broken Circle Breakdown speelt in de Franse thriller La résistance de l’air een mysterieuze man die een aanlokkelijk maar gevaarlijk voorstel doet aan de kampioen van een schietclub.

 

Stany Crets heeft moeten wachten tot zijn 50ste, maar met Lee & Cindy C. maakt hij eindelijk zijn debuut als filmregisseur. Hij gaf de hoofdrol in deze muzikale tragikomedie aan zijn wederhelft Ann Van den Brouck, en die doet dat uitstekend.

 

 

Het spannende Duitse drama Victoria duurt dik twee uur, precies even lang als het verhaal dat hij vertelt. Het meisje dat haar naam aan de titel geeft, is een waar fuifbeest, maar dat loopt een beetje uit de hand wanneer ze betrokken raakt bij een bankoverval. De grote winnaar van de Duitse filmawards eerder dit jaar.

 

 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: