Beyoncé in Avengers 3 en 4? - Actueel Cinema

   - 

Wordt Beyoncé na zangeres nu ook filmster ? Dat is althans wat de krant Daily Star zegt, die gelooft dat de ster aan het onderhandelen zou zijn met de Marvel Studios voor een rol als superheldin in Avengers 3 en 4 (aka Avengers : Infinity War Part 1 en 2).

Het bedrijf hoopt zo de miljoenen fans van de zangeres aan te kunnen trekken, die het weerwoord zou geven aan Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth en anderen. Haar rol zou nog niet vast liggen maar Beyoncé zou keuze genoeg hebben uit de tientallen vrouwelijke personages die er bij Marvel bestaan. Avengers 3 en 4 zouden moeten uitkomen in 2018 en 2019 en worden geregisseerd door de broers Russo, reeds verantwoordelijk Captain America : The Winter Soldier en Captain America : Civil War.

Voor Beyoncé is het zeker niet haar eerste stap in de filmwereld, we hebben haar eerder al kunnen zien in Dreamgirls, Austin Powers 3 en The Pink Panther.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: