Coca-Cola Drive-In Movies 2015 - Actueel Cinema

   - 

Ook dit jaar kan je in Mechelen (De Nekker) en Lichtaart (Bobbejaanland) opnieuw op en top genieten van tal van kaskrakers ! Op het programma staan Mad Max : Fury Road, Inside Out, Ant-Man, Terminator : Genisys, Ted 2, Magic Mike XXL, … en nog veel meer.

De Drive-in zomer van 2015 draait helemaal rond de letter B : beach, bar & blockbusters ! Iedereen is welkom vanaf 19 u om van een lekkere cocktail te komen genieten en los te gaan op de zomerse beats van enkele top DJ’s. In Mechelen is het zelfs mogelijk om heerlijk ontspannen vanuit een jacuzzi de blockbusters te bekijken. Daarnaast kan jer er ook films bekijken vanuit de gloednieuwe skybox. Ideaal voor wie wat meer luxe wenst, met een koel drankje binnen handbereik. In Bobbejaanland kan je dan weer wat meer genieten van een zomerse festivalsfeer op het speciaal aangelegde strand.

De films starten telkens na zonsondergang.

Wil jij er bij zijn op de Coca-Cola Drive-In Movies 2015? Doe dan snel mee aan onze wedstrijden! Cinenews geeft gratis tickets weg!

 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: