Matthew McConaughey in een superheldenfilm ? - Actueel Cinema

   - 

Gaat Matthew McConaughey binnenkort het pad kruisen van de superslechterikken en superhelden in van Marvel of DC Comics ? De acteur mag dan wel nog niets getekend hebben voor dergelijk project, maar één ding is zeker : hij staat er helemaal voor open ! In een interview aan Variety heeft de acteur, recentelijk nog gespot in Cannes voor de laatste Gus van Sant film, bevestigd dat hij met Marvel en Warner Bros aan tafel heeft gezeten : « Ik heb enkele scripts van Marvel en DC gelezen en heb met hen gesproken over de mogelijkheden om met hen samen te werken, natuurlijk ga ik niet zeggen over welke films het hier gaat. Maar inderdaad, ik was in de running voor een aantal. Voorlopig is er nog niets uit gekomen maar ik blijf open voor de mogelijkheid. »

Wanneer er gevraagd wordt naar wat hem een langdurig contract met Marvel of DC Comic zou doen ondertekenen, zegt Matthew McConaughey het volgende : « De dingen zijn heel eenvoudig voor mij. Ik bekijk het script. Is het een spannende kans ? Is het voorgestelde bedrag dat ermee gepaard gaat voldoende motiverend ? Dat is hier zeker het geval . Is dit dan de kans om aan boord te springen van iets dat een franchise kan worden, en uit drie, vier of vijf films kan bestaan, en daar dan nog een leuk moment bij te beleven in de huid van een held of anti-held ? Maar dat moet ook bekeken worden als volgt : ‘Hey, succes wilt dan ook zeggen dat ik even vast zal zitten’. Contractueel ben je dan verplicht steeds opnieuw hetzelfde personage te spelen ; het is iets dat ik me afvraag : wil ik telkens wel terugkeren naar dat personage ? Is dat spannend genoeg van telkens opnieuw in de huid van eenzelfde personage terug te keren ? Telkens opnieuw promocampagnes te doen met dezelfde personen ? Ik stel me die vragen nog steeds. Maar alles begint natuurlijk met het verhaal en de personages ! »

In afwachting van hem misschien, eventueel, ooit, eens te zien in één van deze producties zal Matthew McConaughey vanaf 9 september te zien zijn Gus van Sant’s nieuwste productie, The Sea of Trees. Een film die onze collega’s van Première niet heeft kunnen overtuigen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: