Cannes 2015. Emma Stone: "Nooit meer musicals!" - Actueel Cinema

   - 
Haar conclusie ligt dan ook voor de hand: "Ik doe nooit nog een musical. Tenzij het voor een film is, natuurlijk."

Mooi bezoek in Cannes vandaag. Emma Stone is naar de Azurenkust gevlogen om haar frêle schouders te zetten onder Irrational Man. Na Magic in the Moonlight is het de tweede keer dat ze voor de camera van Woody Allen verschijnt, en dat is haar ook nu weer goed bevallen.

 

Wat we zelf van de film vinden, mogen we nog niet zeggen. De variante op het speelse noodlotdrama Match Point krijgt namelijk pas morgenochtend zijn première en tot dan moet iedereen zijn mondje dicht houden.

 

Tijdens het interview dat we met de 26-jarige actrice hadden, ging het echter ook over andere dingen. Zo had ze verrassende dingen te vertellen over haar eerste ervaring op Broadway. Tot een paar maanden geleden had ze daar de hoofdrol in de musical Cabaret, en dat bleek een serieuze inspanning.

 

"Acht opvoeringen per week, dat kruipt in je kleren," zegt ze. Of liever: dat weegt zwaar op de stem. Om haar vocale krachten op peil te houden, moest ze tot het uiterste gaan. "Ik leefde als een monnik," vertelt ze. "Ik inhaleerde thee, hing uren boven warm vloeistoffen en zei zo weinig mogelijk."

 

Op de duur kwamen er zelfs hardere middelen aan te pas: steroiden. "Ik heb twee keer een inspuiting gekregen," geeft ze toe. "Die zorgden ervoor dat ik mijn keel wijd open kon zetten.anders was het me nooit gelukt om luid genoeg te zingen."

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: