Shaun the Sheep, Tinker Bell : Legend of the Neverbeast, Lost River, ... Uw Cinereview ! - Actueel Cinema

   - 

Welkom in uw wekelijkse Cinereview ! Zoals iedere week bieden we u een overzicht van de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste keuze. U kan geen eieren meer zien ? Zelfs geen chocolade meer ? Heel goed, dat betekent dat het tijd is om over te gaan naar de popcorn en… een goede film natuurlijk !

Het is Paasvakantie en dat betekent dat we beginnen met de kinderen. Eerste titel op ons programma is Shaun the Sheep. Het verhaal : « Wanneer Shaun besluit de dag vrij te nemen en plezier te maken, krijgt hij meer actie dan hij had voorzien. Een vergissing met de Boer, een caravan en een zeer steile heuvel leidt ze allemaal naar de Grote Stad. Het is nu aan Shaun en de kudde om iedereen veilig terug naar huis te brengen. » Deze laatste van de Aardman studio’s zal u vast en zeker kunnen charmeren. De inhoud, het ritme en de humor… ieder zal er weg van zijn, jong en oud ! Een echt pareltje uit de animatiesector dat u kost wat kost gezien moet hebben !

Tinkerbell is terug in een nieuw avontuur : Tinker Bell : Legend of the Neverbeast. In dit luik zal Faun, het dierenelfje, en ook een goede vriendin van Tinkerbel, een mysterieus wezen ontdekken. Overtuigd dat er achter het afschrikwekkende uiterlijk een hart van goud schuilgaat, gaat ze alles trachten te doen om het dier te redden… Nog altijd even kleurrijk en girly, Tinker Bell : Legend of Neverbeast zal uw kleine prinsesje zeker kunnen bekoren !

Over naar de volwassenen met Lost River. Ryan Gosling zet hier zijn regiedebuut neer en brengt ons een fantastische thriller. In een stervende stad komt Billy, een alleenstaande moeder van twee, terecht in de onderwereld. Een donkere en lugubere wereld. Terwijl Bones, haar oudste zoon, op zijn beurt een geheime weg vindt naar een onderwaterstad… een duistere en onrustwekkende film waarin we de invloed terugvinden van Gosling's goede vriend Nicolas Winding Refn, aan wie we Drive en Only God Forgives te danken hebben. David Lynch had hier ook probleemloos op de affiche kunnen staan als regisseur, en dat is een héél groot compliment !

Onder het Hart is een liefdesdrama van Nicole van Kilsdonk. Een verhaal over hoe twee mensen tot over hun oren verliefd worden op elkaar. Tot dat één van de partners zeer ziek blijkt te zijn. De vraag die zich hier stelt is hoe een man afscheid van het leven kan nemen als hij twee geliefden heeft : de moeder van zijn kinderen en daarnaast de vrouw die hem opnieuw zin in het leven heeft gegeven. Onder het Hart is een brave ziekte-van-de-week-film waar gevoelige zielen een traan bij kunnen wegpinken.

Ook nog op het programma deze week : Son of A Gun, een australische actiefilm en Boychoir, met de terugkeer van de grote Dustin Hoffman, die hier een orkestleider vertolkt die in een moeilijke pre-puber onderschat talent gaat ontdekken.

 

 

Benieuwd naar meer ? Ontdek dan snel onze reviews !

Tot volgende week voor meer Cinenews !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: