Nieuwe film van Ricky Gervais zal te zien zijn op Netflix - Actueel Cinema

   - 

pecial Correspondents, een satirische komedie geschreven en geregisseerd door Brits acteur en komiek Ricky Gervais, wordt uitgebracht op Netflix. De film gaat over een wanhopige radiojournalist, gespeeld door de Australische komiek en acteur Eric Bana.

In Special Correspondents speelt Bana een radiojournalist die doet alsof hij verslag uitbrengt vanuit oorlogsgebied om zo zijn baan te kunnen behouden. In werkelijkheid brengt hij verslag uit vanuit zijn schuilplaats, een Spaans restaurant in Manhattan. Ook Gervais zal een rol spelen in de film.

Volgens Ted Sarandos, directeur content bij Netflix, gaat het om 'slimme satire met een hart'. "Het is het soort volwassen komedie dat nog maar zelden gemaakt wordt en perfect is voor klanten van Netflix over de hele wereld", zo zegt Sarandos. Gervais kondigde gisteren zijn samenwerking met Netflix aan.

"Netflix heeft de tv-industrie door elkaar geschud en gaat nu hetzelfde doen met Hollywood. Het is geweldig om deel uit te maken van de veranderende toekomst", zo zegt Gervais.

Special Correspondents wordt volgend jaar uitgebracht. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: